KENNIS IS WAT ONS
UNIEK MAAKT

Het uitvoeren van de diensten vormt slechts een deel van wie we zijn. Dankzij de kennis die we door de jaren heen hebben vergaard, zijn we gespecialiseerd in het verstrekken en toepassen van de cultuurtechnische expertise die niet zomaar iedereen voor het grijpen heeft.

We willen ons daarom dan ook onderscheiden met de unieke kennis waarover we beschikken. 

ONZE DIENSTEN

[Bestrijding negatieve schimmels voetbalveld] ter Braak Cultuurtechniek

Het woord klinkt wellicht  wat onbekend, maar cultuurtechniek is de essentiële techniek die de basis legt voor iedere bodem, grasveld of landoppervlak. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van natuurgebieden, zoals bossen, parken en plantsoenen, maar ook van sport- en recreatieterreinen, zoals voetbalvelden of golfbanen.

Cultuurtechniek
[Aanleg bestrating particuliere tuin] ter Braak Groenvoorziening Haaksbergen

Groenvoorziening betekent voor ons het teweegbrengen van hoogwaardige transformaties in parken, tuinen en andere landschappen, door middel van het aanleggen, onderhouden en beplanten van groen. Deze werkzaamheden voeren we met veel plezier uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten, op zowel kleine als grote oppervlakken.

Groenvoorziening
Verwerken haardhout ter Braak ter Braak Haardhout Haaksbergen

Behalve dat we openhaardhout zagen, opslaan en verkopen, zijn we ook in staat diensten te leveren met betrekking tot het veilig verwijderen van gevaarlijke of ongezonde bomen. Ook geven we graag advies over de conditie en levensvatbaarheid van bomen of hout.

Wie hoalt namelijk van holt!

Haardhout

HIER GROEIT IETS GROENS... GRASZODEN

De afgelopen weken hebben we het zaadje geplant voor een nieuw product. Of nouja nieuw. Het is niet geheel onbekend terrein voor ons.