Het belang van
de juiste bodemtechniek

CULTUURTECHNIEK

cultuurtechniek?

Vaak wordt bij het horen van het woord 'cultuurtechniek' gedacht aan cultuur zoals in een kunstvorm, en niet aan de technische kennis en affiniteit die het heeft met bijvoorbeeld civiele techniek, akkerbouw of groenvoorziening.

Het is onze missie om (potentiële) klanten te informeren en te overtuigen van het belang van deze techniek voor de aanleg en het onderhoud van natuurgebieden, zoals bossen, parken en plantsoenen, maar ook voor sport- en recreatieterreinen zoals voetbalvelden of golfbanen en natuurlijk voor (particuliere) tuinen.

Contact
[welkom op de cultuurtechniek pagina]

"Cultuurtechniek vergroot de kans op succes van wat groeit boven de grond."

Bodemtechniek | waardevol voor voetbalveld en achtertuin

Zoals hierboven ook vermeld is de juiste bodemtechniek van belang voor landoppervlakken. Dus voor zowel voetbalveld als achtertuin valt er winst te behalven door het toepassen van bodemtechniek, oftewel cultuurtechniek. Wij kunnen projecten aan in kleine en grote vorm en helpen je dan ook graag met het verbeteren van diverse soorten landoppervlak.

Werkzaamheden (o.a):

- Bodemadvies middels bodemscans voor efficiënte en snelle verbetering
- Bestrijden van onkruid en schimmels met organische meststoffen
- B
estrijding van engerlingen met gebruik van nematoden
- Beluchten van de grond met verti drain
- Advies en voorbereiding bij het aanleggen van graszoden

SPORTVELDEN | DE KENNIS EN MACHINES VOOR onderhoud EN renovatie

Een van onze specialiteiten zijn de werkzaamheden die we verrichten binnen sportverenigingen en dan voornamelijk op natuur voetbalvelden. Zowel onderhoud als renovatie van natuur en kunstgrasveld voeren we uit, ,  maar wij als echt groen liefhebber zien en bewerken natuurlijk het allerliefst natuurgrasvelden.  Ook hier is de bodemtechniek van groot belang, waarmee we de werkplek van de sporter verzorgen.

Werkzaamheden (o.a): 

- Wekelijks onderhoud zoals maaien, het herstellen van speelschade en doelgebieden
- Renovaties en aanleg  sportvelden 

- Efficiënt werken door gebruik te maken van robotmaaiers

Kennis en Groei

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Ter Braak is binnen hun werkzaamheden echt een uitblinker. Ze staan voor kwaliteit en vakmanschap en dat past goed bij onze manier van denken. De kennis en kunde van cultuurtechniek is een enorme meerwaarde voor het eindreseltaat..

Nico van Eerden

Teamleider sport - Gildebor

Wij hebben als voetbalvereniging veel vertrouwen in ter Braak en zijn meer dan tevreden over de werkzaamheden en hun manier van werken. Ze zijn erg betrokken en denken altijd mee, dat wordt erg gewaardeerd.

Gerard ten Bras

Accomodatiebeheer V.V. Reünie

Wanneer ik ter Braak op pad stuur voor een klus kan ik blind op ze vertrouwen. Hun machinepark is fantastisch en het kennis niveau is enorm hoog. Dat betekend voor mij dat ik niet bang hoef te zijn dat er geen kwaliteit wordt geleverd.

Marnix Schoppers

Eigenaar Schoppers groen en sport

Wij werken voor en samen met

Contact

10

Sportverenigingen: S.V.B.V. Barchem, V.V Reünie, V.V. Rietmolen, PAX hengelo Gld., Quick'20, V.V. Vorden, Sportclub Neede, Zenderen Vooruit, W.V.V.'34 Hengevelde

5

Gemeenten: Borne, Hof van Twente, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal

44+

Andere partijen: Particulieren, bedrijven, verenigingen en overheidsinstanties.