Onderhoud en aanleg van
groot en klein groen

GROENVOORZIENING

groenvoorziening

Zowel de hovenier als groenvoorziener zijn essentieel voor het onderhouden van de groene omgeving. Je kunt onze werkaamheden daarom opsplitsen in twee delen:

Namelijk het grote groen (met grotere machines en op grotere oppervlaktes, zowel in het openbaar groen als in grotere particuliere tuinen)  en het kleine groen (met kleinere en fijnere werkzaamheden binnen kleinere oppervlaktes, ook zowel in het openbaar groen als in  particuliere tuinen).

Uiteraard komt ook hier onze kennis goed van pas en zullen we altijd meedenken over de juiste aanpak en oplossing voor jouw tuin of groene omgeving. 

Contact
terbraak groenvoorziening

"ontzorgen in alle seizoenen."

AANLEG | nieuwbouw huis met tuin of gewoon toe aan vernieuwing? 

We staan bij de meesten bekend als de partij met grote trekkers op voetbalvelden en dat is natuurlijk ook waar. Toch willen wij ook graag aan de klant laten zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw voor- en/of achtertuin, en dus ook op kleinere oppervlakten.

Werkzaamheden:

- Aanplant van bomen, planten en bloemen.
- Aanleg van bestrating
- Het leggen van grasmatten 
- Slopen, plaatsen en/of vervangen van schuttingen, vlonders, tuinhuisjes, etc.

ONDERHOUD | ONTZORGEN IN alle  SEIZOENEN

Als we het hebben over onderhoud van groen,  is het altijd ons streven om kwaliteit te leveren en de klant te ontzorgen waar nodig. Dit kan gaan om wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse werkzaamheden maar ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt komen we graag langs. Zoek ook vooral contact als je benieuwd bent naar alle mogelijkheden!

Werkzaamheden: 

Maaien van tuinen, parken en plantsoenen
- Bemesten en/of het strooien van kunstmeststof 
- Snoeiwerkzaamheden aan beplanting of struiken
- Verwijderen van onkruid en/of ongewenste bloemen en planten
- Kappen of snoeien van bomen en takken
- Verticuteren en doorzaaien van tuin en gazon

AANPLANT | de start van groen om te behouden

Voordat er iets te onderhouden valt, is het natuurlijk van belang dat de aanplanting correct en netjes gebeurt. Bij de aanplanting kunnen we de nodige tips en kennis toepassen om de groei te bevorderen. Ook bij tegenvallende weersomstandigheden streven we ernaar een groeiende en bloeiende tuin te kunnen garanderen.

Werkzaamheden:

- Inzaaien van de tuin
- Voorbereiding van de grond
- Verticuteren van de grond voor optimale conditie

Kennis en Groei

NIEUW: Tuinpakketten voor particulieren
(volgend voorjaar)

Te weinig tijd voor jouw tuin? Heb je niet het juiste gereedschap? Of vind je het werk gewoon fysiek te zwaar? Dan is het basis-, compleet- of standaard tuinpakket misschien wel perfect voor jou. 

Meer informatie

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Prachtig werk geleverd door ter Braak! Dankzij enkele eenvoudige snoei- en maaiwerkzaamheden zien mijn voor- en achtertuin er weer strak uit voor deze zomer!

Particuliere klant

In mijn eentje de tuin doen is teveel werk en vergt een fysieke inspanning die ik niet meer kan leveren. Daarom is het altijd fijn als ter Braak is geweest en ik weer kan genieten van mijn tuin.

Zakelijke klant

Ik woon groot en heb veel tuin, een vijfer, nieuwe graszoden, etc. Zelf kan ik eigenlijk niks en vind het ook niet leuk. Daarom is het prettig werken met ter Braak en kan ik ze inzetten wanneer ik het maar nodig heb.

Particuliere klant

Wij werken voor en samen met

Samenwerken

40+

Particuliere klanten in de regio

40+

Soorten verschillende machines

10+

Verschillende biologische meststoffen en grondstoffen