KENNIS EN GROEI

KENNIS

We houden je graag op de hoogte van de kennis die wij dagelijks inzetten binnen onze werkzaamheden of die wij op kunnen doen dankzij partners en klanten in de regio. Er wordt namelijk hard gewerkt om voortdurend te verbeteren en ontwikkelen.

 • [fabrieksbezoek DCM]
  09/04/2024 0 Opmerkingen
  Fabrieksbezoek en samenwerking DCM

  Al 29 jaar werken we nauw samen en maken we met veel plezier gebruik van de meststoffen en oplossingen van DCM. Onlangs brachten we voor het eerst een bezoek aan hun fabriek in België, waar we een boeiende rondleiding kregen en er gelegenheid was voor kennisdeling.

  Lees meer
 • [Engerlingen bestrijden met nematoden]
  09/04/2024 0 Opmerkingen
  Biologische bestrijding met nematoden

  Al jaren zijn wij voorstander van het biologisch bestrijden van Engerlingen en Emelten. Door het gebruik van nematoden, beter bekend als aaltjes, is de bestrijding 100% effectief.

  Lees meer

GROEI

Daarnaast komen we dankzij onze veelzijdigheid steeds weer terecht in nieuwe of soms zelfs onbekende werkzaamheden en zetten we in op het creëren van bijvoorbeeld nieuwe processen om niet alleen onze diensten te verbeteren, maar ook om duurzamer en efficiënter te kunnen werken.

 • [maaien door zero turn maaier ter braak]
  23/04/2024 0 Opmerkingen
  Het maaiseizoen is van start!

  Nu het voorjaar daar is, begint het gras weer flink te groeien en is het erg belangrijk om regelmatig je gazon op de juiste lengte te maaien. Wist je dat wij dit met onze John Deere Zero Turn maaier voor je kunnen doen in zowel grote als kleine tuinen, parken en/of plantsoenen?

  Lees meer
 • [graszoden ingezaaid]
  09/04/2024 0 Opmerkingen
  Hier groeit iets moois..

  De afgelopen weken hebben we het zaadje geplant voor een nieuw product. Of nouja nieuw. We zijn niet geheel onbekend met dit pracht product wat wij vanaf volgend jaar weer aan mogen bieden. Benieuwd? Lees dan verder.

  Lees meer